Γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας ετοιμάζει νέο όμιλο ΜΜΕ στην Λάρισα

Είναι κοινό μυστικό στην δημοσιογραφική και μη πιάτσα της Λάρισας τον τελευταίο καιρό πως είναι στα σκαριά ένα νέο εγχείρημα στον χώρο των ΜΜΕ.

Ο αρχικός σχεδιασμός αφορά ένα ενημερωτικό site και εν συνεχεία για ραδιοφωνικό σταθμό και τηλεοπτικό κανάλι. Για το τελευταίο βέβαια υπάρχει ένας αστερίσκος καθώς πρέπει πρώτα να προκηρυχθούν νέες άδειες.

Όπως έμαθα πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται γνωστός – ισχυρός – επιχειρηματίας της Λάρισας με σημαντικές επιχειρήσεις και μεγάλο μερίδιο ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, μάλιστα διαθέτει και πολύ καλές σχέσεις με τον πολιτικό κόσμο της χώρας, ειδικά της κυβερνητικής παράταξης…

Ήδη έχουν επιλεγεί τα γραφεία καθώς και οι πρώτοι δημοσιογράφοι που θα… τρέξουν το εγχείρημα, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από την εφημερίδα “Ελευθερία”. Το τελευταίο μάλιστα ίσως μας δείχνει ότι υπάρχει η σκέψη και για μια νέα εφημερίδα στην Λάρισα.

Σχετικά με το όνομα τώρα κάτι έμαθα αλλά δεν είναι σίγουρο 100%, πάντως δε θα έχει ως συνθετικό την λέξη larissa ή κάτι παραπλήσιο.

~ Μαρτυρίαρης ~

Μοιράσου το άρθρο