Larissa, GR
Fair
9h10h11h12h13h
10°C
12°C
15°C
17°C
19°C
Search
Close this search box.

Γέμισε η Αυλή του Μύλου για την πρεμιέρα του “Μαλλιά Κουβάρια” – Δείτε φωτογραφίες

Την πρεμιέρα της νέας παράστασης του Θεσσαλικού Θεάτρου “Μαλλιά Κουβάρια” απόλαυσαν οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι που επέλεξαν να περάσουν την νύχτα της Δευτέρας τους στο θέατρο της Αυλής του Μύλου.

Η παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Νικολάου Λάσκαρη, έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει μια κωμωδία που είναι όμως φάρσα, ένα από τα δυσκολότερα είδη του θεάτρου. Η φάρσα χειρίζεται παράλογα θέματα και απαιτούν άριστη τεχνική, σπαρταριστή πλοκή, αναπάντεχες ανατροπές, απίθανες συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Τα «Μαλλιά κουβάρια» δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν  από τις φάρσες των σπουδαίων Γάλλων συγγραφέων,  Φεϋντώ, Λαμπίς και Σαρντού.

Το «Θεσσαλικό Θέατρο» που ένας από τους κύριους στόχους του είναι να γνωρίσει στον σύγχρονο θεατή την ελληνική δραματουργία από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει για πρώτη φορά έργο του Λάσκαρη σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κώστα Τσιάνου.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Καπετάνος και πολλοί αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι.

Παραστάσεις θα παίζονται κάθε βράδυ στις 21.15 από Δευτέρα ως Παρασκευή έως και τις 26 Ιουλίου, στην Αυλή του Μύλου. 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com Πληροφορίες: 2410-621209 από Δευτέρα έως Παρασκευή (8π.μ.-3μ.μ.)

Κρατήσεις θέσεων: 2410-533417 & 6980493082 από Δευτέρα έως Παρασκευή (10π.μ.-1μ.μ. & 6μ.μ.-9μ.μ.)

Tιμές εισιτηρίων: 14 γενική είσοδος, προπώληση 12 ευρώ, 10 ευρώ (ομαδικό άνω των 10 ατόμων), 8 ευρώ (Φοιτητικό, άνω των 65, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι)

Παίζουν (Αλφαβητικά):

Νικολέτα Βλαβιανού

Βασίλης Καρμίρης

Χρήστος Κορδελάς

Λίλλυ Μελεμέ

Ηρακλής Τζαφέτας

Παναγιώτης Τόλιας

Αλίκη Τσάκου

Χάρης Φλέουρας

 

Δείτε φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο