Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας “07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ” του Μιχάλη Πατσούρα στον Μύλο (φωτο – βίντεο)

Η έκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Πατσούρα με τίτλο «07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.» εγκαινιάστηκε σήμερα στον εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων και το Protometria International Photography Festival.

Το φωτογραφικό υλικό αφορά στιγμιότυπα από δημόσιες υπηρεσίες του παρελθόντος με χαρακτηριστικότερο αντικείμενο τα χαρτιά και τους φακέλους που βρισκόταν παντού.

Ο Μιχάλης Πατσούρας μιλώντας για την έκθεση επισήμανε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Λάμπρο Αναγνωστόπουλο που στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που κάναμε θέλησε να έρθει η έκθεση εδώ και την έφερε, τον Ανδρέα Κατσάκο που βοήθησε πολύ στο στήσιμο της έκθεσης και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων. Η έκθεση αφορά το 8ωρο στο δημόσιο μιας άλλης εποχής. Ήμουν δημόσιος υπάλληλος για μια δεκαετία το ‘90. Οι φωτογραφίες έχουν μαύρο φόντο, δείχνουν τους υπαλλήλους μιας άλλης εποχής, με όλη τη χαρτούρα μπροστά τους… Νομίζω ότι και σήμερα υπολειτουργεί το Δημόσιο.”

Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα έως και Σάββατο 10.00-14.00 και 17.00-21.30  και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2024.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο