Ειρωνικό άρθρο κατά Αχ. Νταβέλη και άλλων από ΜΜΕ συμφερόντων Μαρινάκη

Με περιπαικτική διάθεση αντιμετωπίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ιδιοκτήτη επιχειρήσεων υγείας και ΜΜΕ στην Λάρισα – Αχιλλέα Νταβέλη το in.gr και to10.gr, αμφότερα sites συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Το (ανυπόγραφο) άρθρο εμφανίζει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ως άνθρωπο του συστήματος Μελισσανίδη με τον οποίο ο Β.Μαρινάκης είναι γνωστό ότι έχει διαχρονική κόντρα. Οι τελευταίες εξελίξεις μάλιστα με την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας της Super League 2 και της όλης κατάστασης με την ΕΠΟ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έριξαν κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Στο κομμάτι που αφορά τον Αχιλλέα Νταβέλη αναφέρονται τα εξής: “Και τον Νταβέλη –όχι τον λήσταρχο βρε-  να κάνει σούζες με αλογάκι στον Βορρά για να προλάβει. Μα είναι δυνατόν λήσταρχος Νταβέλης στο αδαμάντινο πρωτάθλημα της Β΄ του προέδρου χωροφύλακα Λεωνίδα Λεουτσάκου; Μπορεί ο άνθρωπος να μην ξέρει ότι υπηρετεί στην αστυνομία. Τους κακοποιούς όμως τους… μυρίζεται. Και τους έχει από κοντά –μάλλον για… παρακολούθηση-.”

Αναμένουμε πλέον αντίδραση από την… απο δω πλευρά στο δημοσίευμα, άλλωστε είναι γνωστό ότι η 21 ad media δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

Δείτε εδώ όλο το άρθρο που ανέβηκε στο in.gr και στη συνέχεια στο to10.gr

 

~ MEDIAκος ~

Μοιράσου το άρθρο