Εκεί γλεντάει η Λάρισα! – Τα μπουζούκια και τα clubs του χειμώνα 2023 – 2024

Πέντε λαϊκές πίστες, τέσσερα κλάμπ και όχι μόνο, περιμένουν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να διασκεδάσουν τις… κρύες νύχτες του φετινού χειμώνα! 
Μπορεί τα “μπουζούκια” πλέον να μην γνωρίζουν τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος, να έχουν περιοριστεί σε δύο (το πολύ τρείς) νύχτες της εβδομάδας, αλλά ακόμα… βαστάνε γερά τα σκήπτρα της νυχτερινής διασκέδασης. Τα clubs βέβαια δεν πάνε πίσω προσελκύοντας κυρίως νεαρότερες ηλικίες.

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα τα σημεία που μπορείτε να κάνετε τις εξόδους σας τον φετινό χειμώνα.

 

Αρχικά το Vareladiko LIVE Clubbing (Βύρωνος 19), το οποίο συνεχίζει στο ίδιο σημείο για αρκετά χρόνια, με τον πατέρα και υιό Βαρελά να έχουν επιμεληθεί για άλλη μια χρονιά ένα πρόγραμμα στα μέτρα των θαμώνων τους. Εδώ πέρα από τον Κοσμά Βαρελά το άλλο μεγάλο όνομα είναι ο γνωστός Αστέρης Μαλάκος. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο βράδυ καθώς και Κυριακή απόγευμα έως νωρίς το βράδυ! Τις Πέμπτες η κατάσταση είναι πιο φοιτητική με απεριόριστο κρασί όλο το βράδυ, ενώ τις Κυριακές το απόγευμα το πρόγραμμα είναι διαφορετικό με τον Θοδωρή Βαρελά να θυμάται τα παλιά και την επιστροφή του Γιάννη Μικερτζή στις πίστες να υπόσχεται πολλά στους… μυημένους της νύχτας.

 

 

Συνεχίζουμε με το Caramela Live (Φαρσάλων 190) των αδερφών Τσιανάκα, το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της διασκέδασης, τις Παρασκευές και τα Σάββατα του χειμώνα. Εδώ τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι σαφώς του… μπαρουτοκαπνισμένου Μιχάλη Παπαματθαίου και του έμπειρου και γνωστού (από τα θρυλικά χρόνια του Χίλια Χείλια) Νίκου Σκούφα καθώς και της αγαπημένης Μαρίας Μπέλλου

 

 

Εντός Λάρισας επίσης μπορεί κάποιος να διασκεδάσει στον Μύλο 1927 (Γεωργιάδου 53) που από φέτος κάνει ένα είδος rebranding και ονομάζεται premium consept, αλλάζοντας το, ως πέρυσι, έντεχνο πρόγραμμά του σε λαϊκό. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν εδώ είναι του Ανδρέα Στάμου και του Νίκου Γενάρη που μέχρι πέρυσι εμφανιζόταν στο Χίλια Χείλια που φέτος θα παραμείνει κλειστό.

 

 

Συνεχίζουμε με τα… προαστιακά μπουζούκια της Λάρισας και πάμε στα 9/Όγδοα (3ο Χλμ Λάρισας – Αμπελώνα) που βρίσκονται στην Γιάννουλη. Το κέντρο διασκέδασης του Φάνη Αθανασιάδη υπόσχεται για άλλη μια χρονιά “αυθεντική διασκέδαση” ενώ είναι ανοιχτό από Παρασκευή έως Δευτέρα! Απο κει έχουν περάσει γνωστά ονόματα της νύχτας ενώ και φέτος το πρόγραμμα είναι πολλά υποσχόμενο!

 

 

Ακόμα ένα κέντρο διασκέδασης θα λειτουργήσει από φέτος λίγο έξω από την Λάρισα και συγκεκριμένα στην οδό Καρδίτσης, το Mercedes Live stage (3o χιλ. Λάρισας-Καρδίτσας) φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα ως το ξημέρωμα. Άλλωστε λειτουργεί στον χώρο όπου μεγαλούργησαν δύο ιστορικά μπουζούκια της Λάρισας, όπως το “Μαριάννα” και το “Σύρμα”

 

Τώρα πάμε στα clubs, όπου και τον φετινό χειμώνα θα σηκώσουν τις Παρασκευές και τα Σάββατα του χειμώνα ανάλογα με την μουσική που θα παίζει και τον κόσμο που θα προσελκύει το καθένα. Συγκεκριμένα μιλάμε για το Animal Nightlife στην οδό Φαρμακίδου 6 το οποίο είναι σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια, το Elit Nightvision, στην Οδό Βύρωνος 6 που μετά από την επιτυχία του θερινού μας υπόσχεται έναν εξίσου δυνατό χειμώνα, και το G Club επίσης στην οδό Βύρωνος 8, που συνεχίζει δυναμικά για άλλη μία σεζόν. Επίσης μια ακόμα καλή πρόταση σε αυτό το είδος μπορεί να χαρακτηριστεί και το RUA Nightclub στην οδό Βενιζέλου 91, εκεί που μέχρι πέρυσι δέσποζε το γνωστό Hamam. Τέλος club μπορεί ακόμα να θεωρηθεί και το Jackson’s Luxury (Πανός 7) το οποίο τις Κυριακές το βράδυ μετατρέπεται σε… ελληνάδικο καθώς φιλοξενεί πάντα κάποιον διάσημο καλλιτέχνη πανελλήνιας εμβέλειας.

Από μας ευχές για καλή και υπεύθυνη διασκέδαση σε όλους!

 

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο