Με συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου ξεκινάει σήμερα το Παζάρι της Λάρισας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Λαρισαίων – το Παζάρι της Λάρισας επιστρέφει φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας, με την συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου την Παρασκευή το βράδυ να κηρύσσει στην ουσία την έναρξη, η οποία επισήμως έχει καθοριστεί για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ενώ αυλαία ρίχνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το ΔΤ του Δήμου Λαρισαίων:
Επιστρέφει στη Λάρισα το Παζάρι, μετά απο δυο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων. Στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία του Παζαριού (24 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου).

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί στο Δήμο Λαρισαίων από επαγγελματίες του χώρου, το Παζάρι της Λάρισας, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας επιστρέφει δυναμικά με ιδιαίτερη υψηλή συμμετοχή και πληρότητα. Ιδιαίτερα αισιόδοξες είναι και οι εκτιμήσεις για την επισκεψιμότητα που θα καταγραφεί στο παζάρι της Λάρισας, αφού αναμένεται πλήθος επισκεπτών όχι μόνο από την περιφρειακή ενότητα Λάρισας αλλά απ΄ όλη τη Θεσσαλία.

Σημειώνεται ότι η καθιερωμένη εναρκτήρια συναυλία θα δοθεί στις 8.30 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του παρκινγκ με καλεσμένη του Δήμου Λαρισαίων την Μελίνα Ασλανίδου.

Επίσης, το Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. και μέσα στους χώρους ου παζαριού θα εμφανιστεί η λαϊκή ορχήστρα του Σπύρου Πολυκανδριώτη.

Μοιράσου το άρθρο