ΜΙΛΑ… It’s OK!: Ξεκινά το Σάββατο στη Λάρισα το Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας και Μουσικής

«ΜΙΛΑ… It’s OK!» είναι ο τίτλος του Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας & Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στον Μύλο του Παππά στη Λάρισα με ώρα έναρξης 15:30. Το Φεστιβάλ αξιοποιεί τη δύναμη της μουσικής και της τέχνης για να ενθαρρύνει τις ανοιχτές συζητήσεις για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας και επιδιώκει να οικοδομήσει μια κοινότητα η οποία απορρίπτει το στίγμα και θέτει σε προτεραιότητα την ψυχική υγεία. Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Βιωματικά εργαστήρια: urban street art, εικαστική ψυχοθεραπεία, δραματοθεραπεία, φωτογραφία, brave talk

Ομιλίες: Για τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας, από ειδικούς και άτομα που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες προκλήσεις Ενημερωτικά περίπτερα: Οργανώσεις θα παρέχουν πληροφορίες και υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη

Μουσική συναυλία: Με τη συμμετοχή γνωστών hip hop καλλιτεχνών.

Τα βιωματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στο Φεστιβάλ προωθούν τη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τη συμμετοχή στην κοινότητα, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια και να δηλώσετε δωρεάν τη συμμετοχή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/hixHYmatsd

Στη μεγάλη hip hop συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα τραγουδήσουν οι αγαπημένοι ράπερ Long3, Ζήνων, The VoCults, Teaser, Mistline X Raw. Στα decks θα βρίσκεται ο Padu και ο Gus.

Φορέας Υλοποίησης: Ε.Π.Α.Ψ.Υ. Σε συνεργασία με: Action Εστί | Artist & Event Management Υπό την αιγίδα: Δήμος Λαρισαίων Με την υποστήριξη: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων Με τη δωρεά SNF-Release Athens, με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ).

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια: https://www.epapsy.gr/mila-its-ok-festival-psyxikis-ygeias-mou/

Μοιράσου το άρθρο