Οι “Μίλα και Σουτ” θα είναι στο ΔΩΛ και την Κυριακή

Η παράσταση “Μίλα και Σουτ” από την ομάδα Κοπέρνικος, ανεβαίνει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 18:30 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας που συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δ. Λαρισαίων και ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Είναι μια παράσταση με ηθοποιούς, αλλά και πρωτότυπες κουκλοθεατρικές κατασκευές, που θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Υπόθεση

Βρισκόμαστε στην Πόλη της Μελωδίας, όπου οι βροντόφωνες και φλύαρες νότες έχουν διώξει τις σιωπηλές και ντροπαλές παύσεις. Ζουν έτσι τραγουδώντας ακατάπαυστα, έχοντας χάσει, όμως, την ουσία και το νόημα της μουσικής.

Οι διωγμένες παύσεις από την άλλη, ζουν σιωπηλά στο σκοτάδι κι ανάμεσά τους είναι και ο μικρός Σουτ. Όταν, από ένα τρομερό λάθος, ο Σουτ θα βρεθεί στο φως, θα συναντήσει τη νότα Μίλα, που έχει μυστηριωδώς χάσει τη φωνή της και διωχθεί από την Πόλη.

Με τον αδίστακτο Στρατηγό Σι Μι να τους κυνηγάει και τις διαφορές που τους χωρίζουν να στέκονται συνεχώς εμπόδιο, θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο τέλος του οποίου, η Μίλα θα μάθει επιτέλους να «σωπαίνει» και ο Σουτ να διεκδικεί τον χώρο του και να «μιλά».


Συντελεστές

Ερμηνεύουν: Γιώργος Γιαννάκης, Χαρά Δημητριάδη, Δημήτρης Τσιούγκος

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Σκηνοθεσία: Γκάι Στεφάνου

Στίχοι: Έμη Σίνη

Μουσική – ενορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου

Κατασκευή κουκλών: Δήμητρα Κωνσταντινίδου, Κλειώ Κιούλπαλη

Σκηνικά – ειδικές κατασκευές: Γκάι Στεφάνου

Κοστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος

Χορογραφίες: Αγγελική Ανδρινοπούλου

Βοηθός Σκηνοθεσίας: Ελισσαίος Βλάχος

Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής: Μαρία Ξυδάκη

Ηχογράφηση- editing- mastering: Γιώργος Ζιώτας

Αφίσα: Polka Dot Design

Ηλικίες: 5+

Είσοδος ελεύθερη. Κρατήσεις θέσεων: 2410 251657.

 

Μοιράσου το άρθρο