Ο Κωσταντής Πιστιόλης παροσυσιάζει τον νέο του δίσκο σήμερα το βράδυ στο Circus – Θα προβληθεί και η ταινία “Πέντε φορές Ξένος”

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, ο Κωσταντής Πιστιόλης φιλοξενείται στο Circus στη Λάρισα, για να παρουσιάσει ζωντανά το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Ξενιτεμένα”. Πρόκειται για ένα μουσικό έργο που εκκινεί από την ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική και μέσω του πειραματισμού φτάνει στο τώρα.
O Κωσταντής Πιστιόλης είναι μουσικός πνευστών οργάνων και αποτελεί μέλος των Villagers Of Ioannina City. Έχει συνεργαστεί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τους Χαΐνηδες, τον Γιάννη Χαρούλη, τη Ματούλα Ζαμάνη, τον Γιώργη Μανωλάκη, τον Γιάγκο Χαιρέτη και τον Βαγγέλη Καζαντζή. Ακόμη, έχει συνθέσει μουσική για τα ντοκιμαντέρ «Καινούργιος ουρανός» και «ΑΠΕΙΡΟΣ».
Μαζί του επί σκηνής θα είναι οι μουσικοί Βαγγέλης Καζαντζής (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Ριζόπουλος (κρουστά setup) και Κώστας Τσαρούχης (κοντραμπάσο).
Θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας “Πέντε φορές Ξένος” του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου, για την οποία μεταξύ άλλων έχει γράψει μουσική και ο Κωσταντής Πιστιόλης. Η ταινία αποτυπώνει το ταξίδι του καλλιτέχνη Σταύρου Κωτούλα, ο οποίος, έχοντας ξεκινήσει από ένα μικρό χωριό της Ηπείρου, έζησε κυνηγημένος σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Διάρκεια ζωντανής παρουσίασης του δίσκου: 1 ώρα
Διάρκεια προβολής της ταινίας: 55 λεπτά
Επιμέλεια ήχου: Νίκος Χριστογιαννόπουλος

Προπώληση: 13 ευρώ, Ταμείο: 15 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00

Μοιράσου το άρθρο