Ο “Μπλε βάλτος” στο Χατζηγιάννειο

Η βαθιά ανθρωποκεντρική ταινία “Μπλε βάλτος” είναι τελευταία για το 2021 που προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 και στις 21:30 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Ένας Αμερικανο-κορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά ως tattoo artist για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και παλεύει να είναι υποδειγματικός πατριός. Καλείται όμως να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος προκειμένου να μη χάσει τη νέα του πατρίδα και να μην έρθει αντιμέτωπος με τον τρόμο της απέλασης.
Μετανάστευση και απέλαση. Αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας. Οικογενειακός χωρισμός και πολιτιστική ταυτότητα είναι τα καίρια ζητήματα που θίγονται στον «Μπλε Βάλτο».Είναι μια συγκινητική και διαχρονική ιστορία μιας οικογένειας που δίνει μάχη για να έχει ένα μέλλον.
Το δράμα του ΤζάστινΤσονγκ με τον ίδιο και την Αλίσια Βικάντερ αποτέλεσε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2021 στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα».

Δραματική 2021 | Έγχρ. | Διάρκεια: 117′
Αμερικανοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Τσον με τους: Τζάστιν Τσον, Αλίσια Βικάντερ, Σίντνεϊ Κοβάλσκι, Αλτόνιο Τζάκσον
Γενική είσοδος 4 ευρώ

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ τις προβολές μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με τις ταυτότητές τους. Το ταμείο ανοίγει μισή ώρα νωρίτερα από την προβολή.

Μοιράσου το άρθρο