Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός στον ΜΥΛΟ 1927

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
«Η Μοναξιά μου.. πάει στα Μπαράκια»

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός, οι αγαπημένοι τραγουδιστές μαζί, για μια εμφάνιση στη σκηνή του ΜΥΛΟΥ 1927!
Οι δύο ταιριαστοί συνοδοιπόροι, μας ενώνουν με την μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια» που διαλέγει τα καλύτερα κομμάτια τους..
Φίλιππος Πλιάτσικας (ΠΥΞ ΛΑΞ) και Βαγγέλης Γερμανός: από τους πιο καταλυτικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να παράγουν και τα τραγούδια τους αναπνέουν ως σήμερα, συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή μπροστά στο κοινό της Λάρισας.
Γνώριμες νότες, από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος και ο Βαγγέλης θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Μαζί τους θα είναι τρεις σπουδαίοι μουσικοί, οι Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, Νίκος Σάλτας στο πιάνο και Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα.
Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Παπάς.

Βαγγέλης Γερμανός και Φίλιππος Πλιάτσικας
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
ΜΥΛΟΣ 1927
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00
Προπώληση: 12 ευρώ *ξεκινάει 5 Ιανουαρίου
Ταμείο: 14 ευρώ
Σημεία Προπώλησης:
– Βιβλιοπωλείο Καλτσάς
– Snuff Tobacco Store

Μοιράσου το άρθρο