Παρουσίαση του βιβλίου “Μαύρο Τριαντάφυλλο” στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Το βιβλίο «Μαύρο Τριαντάφυλλο» της Εύας Μαζοκοπάκη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00΄ το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κυρία Μπαρδάνη Δήμητρα, Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας – Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. και η συγγραφέας κ. Εύα Μαζοκοπάκη. Την εκδήλωση της παρουσίασης θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παιδής.

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: Μυθιστόρημα, εκδόσεις ΔΕΡΕ, Συγγραφέας: ΕΥΑ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ

Ένα μυθιστόρημα γεννημένο από το μαύρο της Νέμεσης και το λευκό της αγάπης. Μια πλοκή καταιγιστική, μια ιστορία δυναμική, μια σκακιέρα δεξιοτεχνική.

Ένα βιβλίο γεμάτο ανοιχτές πληγές, προδομένα όνειρα, κρυμμένα μυστικά. Μία γυναίκα με άρωμα μαύρου τριαντάφυλλου διαχέει την μυστηριακή αύρα της σε μια σκακιέρα διεκδίκησης μιας αλήθειας που συντρίβει.

Το “ματ” της εκδίκησης απορροφά τα πιόνια που την πορθούν από τη γέννηση της. Η βασίλισσα με το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου πρέπει να σώσει το μοναδικό λευκό της ψυχής της με κάθε μέσον, να σώσει το βασιλιά της. Πώς θα κλείσει η σκακιέρα της προδοσίας; Το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου τι ρόλο θα παίξει στο παιχνίδι της πάλης του φωτός με το σκοτάδι; Τι δύναμη έχει το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου για να οδηγήσει στην απόλυτη ανατροπή; Μαύρο τριαντάφυλλο … η ιστορία μιας αλήθειας που ξεδιπλώθηκε μέσα σε έναν κυκεώνα αγάπης και μίσους.

Η συγγραφέας

Η Εύα Μαζοκοπάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικών σπουδών της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ασκεί το επάγγελμα της φιλολόγου στο ιδιόκτητο φροντιστήριο Θεωρητικών Σπουδών που διατηρεί στη γενέτειρα πόλη της. Ασχολείται με τη συγγραφή σχολικών βοηθημάτων και λογοτεχνικών βιβλίων. Ποιήματα και διηγήματα της έχουν βραβευτεί και διακριθεί σε Παγκρήτιους και Πανελλήνιους διαγωνισμούς κι εμπεριέχονται σε λογοτεχνικές ανθολογίες.

Μοιράσου το άρθρο