Larissa, GR
27°
Fair
0h1h2h3h4h
25°C
24°C
22°C
21°C
20°C
Search
Close this search box.

Το θεατρικό έργο “ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ” στο Θέατρο του Μύλου – Κώστας Τσιάνος

Η « ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ» παρουσιάζει, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Σκηνών «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ», το θεατρικό έργο «ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ» του Francis Veber, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα, στις 15 έως 17 Ιουνίου, στο Θέατρο του Μύλου – Κώστας Τσιάνος, στις 9:00μ.μ.

Κάθε Τρίτη, μια παρέα ευκατάστατων αστών στο Παρίσι, για να διασκεδάσει, συγκεντρώνεται για δείπνο. Μόνο που, ο καθένας απ’ αυτούς φέρνει μαζί του και τον «δικό του ηλίθιο» σε έναν ιδιότυπο κρυφό διαγωνισμό. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που φέρνει τον «καλύτερο ηλίθιο». Στο έργο του Francis Veber ένας τέτοιος «έξυπνος» τύπος είναι ο εκδότης Πιέρ Μπροσάν. Το «σύμπαν» του αποδομείται και καταρρέει σε χρόνο ρεκόρ χάρη στον «ηλίθιό» του, τον Φρανσουά Πινιόν, έναν εφοριακό που έχει εμμονή με την κατασκευή έργων μηχανικής με σπίρτα: η σύζυγός του τον εγκαταλείπει, η ερωμένη του τον αφήνει, η εφορία ετοιμάζεται να του κάνει έλεγχο, η υγεία του κλονίζεται.

Ο Francis Veber στο θεατρικό του έργο (κωμωδία) αποκαλύπτει τον σκληρό απάνθρωπο κόσμο, με την ανθρωποφαγική του διάθεση, αλλά μας τον δείχνει ελαφρώς παραμορφωμένο μέσα από μια άκρως κωμική κατάσταση, ώστε να μπορούμε να τον αντέξουμε!

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Κώστας Πελεκάνος, Δάφνη Δεληγιάννη, Χρήστος Τσάκος, Δημήτρης Βούζας, φάνης Χατζηγρίβας, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Θοδωρής Ματούλας, Χριστίνα Κορδέλα.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6972700971

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Μοιράσου το άρθρο