Το τρίο Alter Sonus έρχεται το βράδυ στο ΔΩΛ για το Μουσικότροπο

Αναβάλλεται για την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 21:00 στο ΔΩΛ η συναυλία στο Φεστιβάλ Μουσικότροπο, του τρίο Alter Sonus που αποτελείται από τη Λαρισαία τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου, μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τον πιανίστα Κώστα Χάρδα, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και τον κορνετίστα Κώστα Σίσκο, επίσης μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, και ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Μαρτίου, για λόγους υγείας.

Για τη συναυλία της Τετάρτης ισχύουν τα εισιτήρια του Σαββάτου.

 

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο είναι κοντά μας με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει κορυφαίες συναυλίες με σπουδαίους ερμηνευτές, παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και ειδικά προγράμματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας στην κοινωνία μας.

Μέρος των μουσικών που προσκαλεί είναι Λαρισαίοι καλλιτέχνες που ζουν και δραστηριοποιούνται σε διάφορα μέρη της χώρας μας, αλλά και εκτός αυτής, και έρχονται κοντά μας για να μας μυήσουν στη μουσική, μεταφέροντάς μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Μία τέτοια συναυλία πρόκειται να φιλοξενήσει την Τετάρτη 22 Μαρτίου με προσκεκλημένο το τρίο Alter Sonus που αποτελείται από τη Λαρισαία τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου, μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τον πιανίστα Κώστα Χάρδα, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και τον κορνετίστα Κώστα Σίσκο, επίσης μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από έργα της κλασικής φιλολογίας σε μεταγραφή για τον εξαιρετικά ενδιαφέρον, ηχοχρωματικά και εκφραστικά, συνδυασμό του κόρνου, του τσέλου και του πιάνου. Αυτός ο διαφορετικός ήχος δίνει μία νέα πνοή στη μουσική του παρελθόντος και μας δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία να τον απολαύσουμε.

 

 

Μοιράσου το άρθρο