Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας (φωτο – βίντεο)

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η τελετή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Σε ένα σκηνικό που – ευτυχώς – δεν θύμιζε σε τίποτα το περσινό οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι τίμησαν την εκδήλωση η οποία έκλεισε με τραγούδια της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ταυτόχρονα ενήλικες και παιδιά έβγαζαν χαρούμενοι φωτογραφίες μπροστά στην φάτνη. 

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογίαννης απηύθυνε έκκληση προς τους Λαρισαίους να εμβολιαστούν ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στην Λάρισα στην περίοδο των εορτών ενώ μίλησε ακόμα και για την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς.

“Θα γιορτάζαμε ακόμα καλύτερα και εδώ και σε όλη τη χώρα εάν το ποσοστό του εμβολιασμού ήταν υψηλότερο. Βλέπω με χαρά ότι υπάρχει μια αυξητική τάση στους εμβολιασμούς. Επειδή αυτές οι ημέρες, η περίοδος που ξεκινάει χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα. Από αγάπη και αλληλεγγύη. Εμβολιαστείτε για όσους αγαπάτε. Οι γονείς για τα παιδιά τους. Οι παππούδες για τα εγγόνια τους. Οι νέοι για τις παρέες τους. Ο εμβολιασμός, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι πράξης εκδήλωσης Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Προς τα μέλη της οικογένειας, τον φίλο και το γείτονα. Σας καλώ αυτές τις γιορτές να κάνετε το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε: το εμβόλιο”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Ενώ έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας: “Θα γιορτάζαμε ακόμα καλύτερα και εδώ και σε όλη τη χώρα εάν το ποσοστό του εμβολιασμού ήταν υψηλότερο. Βλέπω με χαρά ότι υπάρχει μια αυξητική τάση στους εμβολιασμούς. Επειδή αυτές οι ημέρες, η περίοδος που ξεκινάει χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα. Από αγάπη και αλληλεγγύη. Εμβολιαστείτε για όσους αγαπάτε. Οι γονείς για τα παιδιά τους. Οι παππούδες για τα εγγόνια τους. Οι νέοι για τις παρέες τους. Ο εμβολιασμός, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι πράξης εκδήλωσης Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Προς τα μέλη της οικογένειας, τον φίλο και το γείτονα. Σας καλώ αυτές τις γιορτές να κάνετε το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό σας και σε όσους αγαπάτε: το εμβόλιο”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο