Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Λάρισα – “Βούλιαξε” η Κεντρική πλατεία για Stavento και Ήβη Αδάμου (φωτο – βίντεο)

Χιλιάδες Λαρισαίες και Λαρισαίοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία της πόλης για να παρακολουθήσουν την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την συναυλία των Stavento και Ήβης Αδάμου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας υπό τους ήχους των χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΩΛ ενώ τα φώτα – απουσία δημάρχου λόγω υποχρεώσεων – άναψε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, δίνοντας το σύνθημα.

Στο μήνυμα του ο κ. Σάπκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η “σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για το Δημοτικό Ωδείο μας, αφού με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών καταργήθηκε με τη μορφή που λειτουργεί από τότε που ιδρύθηκε, πριν από περίπου 100 χρόνια – και κινδυνεύει να υποβαθμιστεί τόσο το εκπαιδευτικό όσο και το καλλιτεχνικό του έργο”.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και η Ήβη Αδάμου Με urban διάθεση, που συνοδεύεται από τον ξεσηκωτικό reggaeton ρυθμό, και graffiti αισθητική εμπλουτισμένη με neon χρώμα, το εκρηκτικό δίδυμο χάρισε μια αξέχαστη βραδιά σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους που βρέθηκαν στην πλατεία.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο