“Άνοιξε το παραθύρι της καρδιάς”: Μουσική εκδήλωση την Κυριακή στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 21:00, το περιοδικό Δευκαλίων ο Θεσσαλός, για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνει συναυλία έντεχνων τραγουδιών με τίτλο «Άνοιξε το παραθύρι της καρδιάς» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Ακόμη, θα παρουσιάσει το cd, που κυκλοφορεί με τον ίδιο τίτλο, σε μουσική σύνθεση Μιχάλη Χώτου και στίχους Νεκτάριου Νότα.

Η συναυλία γίνεται σε συνεργασία με την Aντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων! Είναι αφιερωμένη στους μεγάλους ρεμπέτες του ελληνικού τραγουδιού: Μάρκο Βαμβακάρη και Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο αξιόλογος μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Χώτος, με τις νότες του μπουζουκιού του και με την εννεαμελή ορχήστρα του, Αντώνης Ζαφειρίου(πιάνο), Γιώργος Ζαφειρόπουλος (βιολί), Θωμάς Χώτος (κλασική κιθάρα), Σπύρος Παππάς (ακουστική κιθάρα), Αποστόλης Οικονόμου (πλήκτρα), Βασίλης Λιάκος (Μπάσο), Γιάννης Αυγερινός (τύμπανα), Γιώργος Κατσάρας (κρουστά).

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι τραγουδιστές: Χριστίνα Ιερωνυμάκη, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πάνος Κράιας και Βασίλης Καρμίρης

Ο Δευκαλίων ο Θεσσαλός – με ανακοίνωσή του – ευχαριστεί τους χορηγούς και τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα, για την προβολή της συναυλίας αλλά και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και το Θεσσαλικό Θέατρο για την υποστήριξη.

Μοιράσου το άρθρο