“Άντρες έτοιμοι για όλα”: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων της σπαρταριστής κωμωδίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος παραστάσεων.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 ξεκινά ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων για την Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» με την κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου «Άντρες Έτοιμοι για όλα», και θα συνεχιστεί στις 12,13 και 14 Μαΐου 2023. Ώρα έναρξης των παραστάσεων 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου). Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών. Τιμή εισόδου – Ενίσχυση 4€.

Ο πρώτος κύκλος παραστάσεων έκλεισε με μεγάλη επιτυχία αφού η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού της Λάρισας ήταν ενθουσιώδης. Το πηγαίο γέλιο, το έντονο χειροκρότημα και οι θετικές κριτικές από τους θεατές δεν έλειψαν σε καμία παράσταση.

Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη και τα σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Απόστολος Δεδούσης

Βίκυ Κουκουλιάφκα

Κατερίνα Μαργούδα

Κίμωνας Μπαχατίρογλου

Πάρις Μποντικούλης

Θάλεια Τσιρωνά

Νίκη Φασούλα

Γιάννης Χαρισμαϊδης,

Αγγελική Χατζηστεργίου

Κώστας Χατζηστεργίου

Οργάνωση Παράστασης Ελένη Φασούλα.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας πέντε παλιόφιλοι αποφασίζουν να οργανώσουν μια βραδιά αντρικού στριπτίζ προκειμένου να διασώσουν με τα έσοδα των εισιτηρίων την «Αναμπέλα», την καταχρεωμένη καφετέρια-στέκι τους. Το ζήτημα όμως στο έργο δεν είναι το ίδιο το στριπτίζ, αλλά οι περιπέτειές τους μέχρι τη βραδιά που θα τα βγάλουν όλα στη φόρα με τη βοήθεια μιας σέξι Ρωσίδας χορεύτριας, την οποία έχουν επιστρατεύσει για να τους εκπαιδεύσει.

Μοιράσου το άρθρο