Έκθεση Φωτογραφίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο την Δευτέρα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας αποφάσισε φέτος να αφιερώσει –για πρώτη φορά- ολόκληρο το μήνα Νοέμβρη στο MOVEMBER* μέσα από μια σειρά διαφορετικών δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ειδικά των ανδρών πάνω στην αξία της πρόληψης, σε επιλεγμένα σημεία/στόχους της Λάρισας καθώς και να διενεργήσει μια μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια, στην οποία δέχτηκαν πολύ ευγενικά να συμμετέχουν 19 εξαιρετικές γυναίκες της πόλης και να φωτογραφηθούν από τον κ. Φώτη Νατσιούλη, με τα «εμβληματικά μουστάκια» που κατασκεύασαν εθελοντές του συλλόγου.

Το σύνολο των 19 φωτογραφιών θα εκτίθεται στον φιλόξενο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (Κούμα 28), από τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021. Ωράριο λειτουργίας 7-9μ.μ.. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη ώρα 8μ.μ.

*Η λέξη MOVEMBER προέρχεται από τον συνδυασμό του «Mo», moustache (μουστάκι) και του Νοεμβρίου (November).

Η ιδέα, που εξελίχθηκε σε κίνημα, έχει στόχο να κινητοποιήσει τους άνδρες να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους κάθε χρόνο και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, γεννήθηκε το 2003 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Οι γυναίκες ανά τον κόσμο που υποστηρίζουν το κίνημα ονομάζονται «MoSisters”.

Μοιράσου το άρθρο