Έρανο υπέρ των πληγέντων της Ουκρανίας ξεκινάει Λαρισαία μαζί με την Καθολική Εκκλησία της Λάρισας

Την απόφαση να κάνει έρανο υπέρ των αμάχων στην εμπόλεμη Ουκρανία, πήρε η Szuzanna (Άννα) Csizovszki, που ζει χρόνια στη Λάρισα με καταγωγή από τη Σερβία.

Τα τρόφιμα και τα ρούχα θα συγκεντρωθούν στην Καθολική Εκκλησία Λάρισας (Ι.Ν. Ιεράς Καρδιάς του Ιησού) στην οδό Σεφέρη 149.

Διαβάστε όσα δηλώνει η Άννα στα “Λαρισινά”:

“Είμαι μια απλή Λαρισαία πολίτης, η καταγωγή μου είναι από την Σουμπότιτσα της Σερβίας, πριν από πολλά χρόνια έζησα κι εγώ τον πόλεμο κατά τις Γιουγκοσλαβίας (του 1999). Εδώ και μέρες παρακολουθώ τις ειδήσεις, βλέποντας την κατάσταση που δημιουργήθηκε αποφάσισα να οργανώσω μια συγκέντρωση τρόφιμων και ρούχων για τον ουκρανικό λαό, ειδικά για τις γυναίκες και τα παιδιά που είναι στα σύνορα χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει αύριο.

Μαζί με την Καθολική Εκκλησία της Λάρισας και μια μεταφορική εταιρία κάνουμε αυτή την πράξη. Ζητάμε την βοήθεια των συμπολιτών μας να προσφέρουν ό,τι μπορούν, όπως ζεστά γυναίκεια, αντρικά και παιδικά ρούχα, κονσέρβες και για τα παιδιά παιχνίδια και μπισκότα, οποιαδήποτε είδη πρώτης ανάγκης.

Λένε πολλά στις ειδήσεις, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον πόλεμο αυτό, αλλά είναι πολύ τρομερό και φοβερό αυτό που περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, και αυτοί που έμειναν στην χώρα και αυτοί που αναγκαστικά εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Τις προσφορές μπορείτε να αφήσετε στην Καθολική Εκκλησία της Λάρισας όπως ανέφερα και παραπάνω, στην οδό Σεφέρη 149. Ευχαριστώ!”

Μοιράσου το άρθρο