Έρχεται αρχές Ιουλίου το 6ο Ταράτσα Film Festival Λάρισας

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει . Τι καλύτερο για τα ζεστά βράδια του Ιουνίου και Ιουλίου, να ανεβούμε σε μια ταράτσα και να απολαύσουμε, μαζί με τη δροσιά που προσφέρει, ένα κρύο ρόφημα και ταινίες από ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ .

Το 6ο Taratsa Film Festival Λάρισας θα βρίσκεται 1-5 Ιουλίου 2022 στις ταράτσες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Κλίμαξ , Upper και Καφενείο η Γη όπου θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους- Artfools Λάρισας .

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας ανοίγει για πρώτη φορά την δική του ταράτσα για το Ταράτσα Film Festival Λάρισας στις 28-30 Ιουνίου, όπου θα υπάρξουν προφεστιβαλικές προβολές με ταινίες από το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος . Επίσης προβλέπονται παράλληλες δράσεις, συζητήσεις με καλεσμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες των ταινιών αλλά και ένας διαγωνισμός φωτογραφίας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα .

Η διοργάνωση στηρίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και τον εκπαιδευτικό όμιλο Μητροπολιτικό Κολλέγιο – ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Μοιράσου το άρθρο