O ΛΕΞ σήμερα το βράδυ ραπάρει στο AEL FC Arena

Ο ΛΕΞ, ο ράπερ φαινόμενο που γεμίζει στάδια και μιλάει την γλώσσα του πεζοδρομίου έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Λάρισα και το AEL FC Arena στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας για το καλοκαίρι του 2023.

 

[UPDATE]

Όπως ανακοινώθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συναυλία του Λεξ στην Λάρισα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 07.07, μεταφέρεται στο ΑΕΛ FC Arena, το κατά τη γνώμη μας ιδανικότερο γήπεδο για να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για το νέο χώρο.

Ακολουθούν οι τελευταίες σημαντικές ενημερώσεις, σχετικά με την προσέλευσή σας, αλλά και την εξυπηρέτηση του κοινού:

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και η συναυλία θα ξεκινήσει μετά τις 21:00, προκειμένου να έχει εισέλθει το σύνολο του κόσμου εντός του σταδίου.

Εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του σταδίου, ενώ η ηλεκτρονική προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 16:00 της ίδιας ημέρας.

Θα παραμείνουν ανοιχτές οι κερκίδες του πετάλου που βρίσκεται από την μεριά των δύο σηματοδοτημένων εισόδων. Οι πλευρικές κερκίδες του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστές. Αυτές οι θέσεις καθήμενων λειτουργούν με την λογική first come – first served, οπότε ελάτε από νωρίς για να καθίσετε σε περιοχή της αρεσκείας σας.

Θα υπάρχει περίπτερο με merchandise του Λεξ και με αντικείμενα Die Nasty εντός του συναυλιακού χώρου. Οι αγορές θα πραγματοποιούνται με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

Μέσα στον χώρο θα λειτουργούν bars και περίπτερα φαγητού στα οποία μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές προϊόντων με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!

 

ΛΑΡΙΣΑ
Γήπεδο AEL FC Arena
Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023
Ώρα: 19.00
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr

Μοιράσου το άρθρο