Έρχονται οι “Ρεβάνς” στον Μύλο 1927 με special guest τον Σπύρο Γραμμένο

Οι Ρεβάνς εμφανίζονται για πρώτη φορά στη Λάρισα με πλήρη ορχήστρα, για να παρουσιάσουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά «Τσάι στο Παλέρμο»! Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής σκηνής, καθώς και από τραγούδια του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος «Οι κύκλοι των πουλιών». Ιδιαίτερο σημείο της βραδιάς είναι η σύμπραξη επί σκηνής με τον αγαπημένο Σπύρο Γραμμένο ο οποίος θα ερμηνεύσει αρκετά από τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας.

Με τους Ρεβάνς παίζουν οι Αστέρης Κωνσταντίνου (κιθάρα, λαούτο, φυσαρμόνικα, φωνή), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(έτ)ο, σαξόφωνο, φωνή), Γιάννης Κονταράτος (βιολί, lap steel κιθάρα), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Νικολόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο) και Βαγγέλης Τσιμπλάκης (τύμπανα). Επιμέλεια ήχου ο Άγγελος Αθανασιάδης.

Λίγα λόγια για το album «Τσάι στο Παλέρμο» και τους Ρεβάνς Οι Ρεβάνς, έχοντας στις αποσκευές τους ήδη ένα album (“Οι κύκλοι των πουλιών”, εκδόσεις Μετρονόμος 2019), κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τσάι στο Παλέρμο» από τις εκδόσεις Aganda Music Productions. Πρόκειται για έναν κύκλο 11 τραγουδιών, όπου το συγκρότημα παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του όραμα, με το κλαρινέτο και την ηλεκτρική ατμόσφαιρα να διαμορφώνουν τον indie ήχο του δίσκου. Οι στίχοι είναι αφηγηματικοί, εικονοπλαστικοί και συμβολικοί, έχοντας συνήθως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν και τα τραγούδια ερωτικών εξομολογήσεων. Ιδιαίτερο σημείο του δίσκου είναι οι φιλικές συμμετοχές της Ρίτας Αντωνοπούλου (“Μια μάνα”), του Σπύρου Γραμμένου (“Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ”) και του Αλέξανδρου Κτιστάκη (“Στον Μαρίνο Αντύπα”). Η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών όπως και οι ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τους Αστέρη Κωνσταντίνου και Χρήστο Ελ. Παπαδόπουλο.

Ρεβάνς live στη Λάρισα (special guest Σπύρος Γραμμένος)

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Ώρα έναρξης: 21.45

Τιμή εισόδου: 7€

Γεωργιάδου 53

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2410254888 – 6938190703

Μοιράσου το άρθρο