Αναβολές και ακυρώσεις σε όλα τα θέατρα, συναυλίες και events λόγω της κατάστασης στην Λάρισα

Λόγω των δραματικών καταστάσεων με τις πλημμύρες σε ένα μεγάλο μέρος της Λάρισας και του νομού γενικότερα όλες οι συναυλίες, τα θέατρα και οι εκθέσεις που ήταν να γίνουν τις επόμενες ημέρες είτε αναβάλλονται είτε ακυρώνονται.

Συγκεκριμένα ακυρώθηκε η παράσταση “Βατράχια” που ήταν να γίνει την Κυριακή στο Κηποθέατρο, η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο AEL FC Arena που θα γινόταν την Τρίτη, και η παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα στο Κηποθέατρο. Την ίδια τύχη είχε και η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη στο Κηποθέατρο .

Τέλος αναβολή έχουμε για το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου καθώς και για την θεατρική παράσταση “Οιδίπους επί Κολωνώ” που περιμένουμε ανακοινώσεις όπως και για το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας στην κοίτη του Πηνειού, περιοχή που είναι αδύνατο να είναι έτοιμη για να δεχτεί κόσμο σε μόλις λίγες μέρες.

 

Εμείς από μεριάς μας, ευχόμαστε ταχεία επούλωση των “πληγών” σε όσους δοκιμάζονται αυτές τις ώρες και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα.

Μοιράσου το άρθρο