“Ανακαλύπτοντας τους μεγάλους ζωγράφους”: Έκθεση του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λάρισας

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:00 μ.μ., εγκαινιάζει την έκθεση έργων των μαθητών του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Λάρισας με τίτλο «Ανακαλύπτοντας τους μεγάλους ζωγράφους».

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Λάρισας είναι ένα Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας. Είναι το μοναδικό στο νομό και λειτουργούν σε αυτό τα Εργαστήρια Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Χειροτεχνίας και Αυτόνομης Διαβίωσης. Απευθύνεται σε μαθητές/τριες με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια του Προγράμματος σχολικών σπουδών με τις εκπαιδευτικούς Κατερίνα Βαρβούτη, Ειρήνη Καλούδη και Ναπολεάννα Νανουλη. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τρία τμήματα αλλά στη δημιουργία των έργων βοήθησαν όλα τα παιδιά. Τα έργα των μαθητών φιλοδοξούν να μας «μεταφέρουν» στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου αφού ως θεματογραφία τους έχουν πολύ γνωστά έργα μεγάλων ζωγράφων. Η έκθεση συνοδεύεται και τεκμηριώνεται από καλαίσθητο κατάλογο.

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, μουσείο συμπεριληπτικό και προσβάσιμο, αγκαλιάζει και υποστηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες:

Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.  Κατσίγρα.

t. 2410623615
Email:info@katsigrasmuseum.gr

www.katsigrasmuseum.gr

Μοιράσου το άρθρο