Αποκάλυψη: Με “μουσικές καρέκλες” θα γίνονται πλέον οι προσλήψεις στο ΔΩΛ

Μετά τον μεγάλο σάλο περί αδιαφανών προσλήψεων που έγιναν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, πέρα από την λογική και τους νόμους που εφαρμόζονται σήμερα, η διοίκηση του οργανισμού είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μεγάλες καινοτομίες, όσων αφορά την κάλυψη θέσεων.

Η βασικότερη από αυτές είναι η καθιέρωση του γνωστού παιδικού παιχνιδιού “μουσικές καρέκλες” όπου οι υποψήφιοι θα προκρίνονται από διάφορα γκρουπάκια σε μια τελική φάση ώστε απο κει να βγεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων που χρειάζεται το ωδείο.

Μάλιστα όπως αναφέρει στα Λαρισινά ο διευθυντής του ΔΩΛ κ. Απόστολος Αλεξίου: “Με αυτό το σύστημα θα δώσουμε έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο, επιλέγοντας ένα παιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε στην παιδική μας ηλικία, το οποίο έχει ευθεία σύνδεση με την μουσική. Δεν νομίζω να είναι παράνομο ούτε αυτή τη φορά”.

 

Το παραπάνω όπως θα καταλάβατε αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες φαρσοκωμωδίες όπως αυτήν που βγήκε στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα. Ευχόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να ισχύσουν όλα τα νόμιμα που προβλέπονται.

~ Αιχμηρός ~

Μοιράσου το άρθρο