“Αποτύπωμα του Ανθρώπου”: Πρωτότυπα δρώμενα στην εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας και του Εργαστηρίου Ζωής

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής σας προσκαλούν την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» για το 2024. Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί εδώ και μία δεκαετία ως ένα ανοιχτό κάλεσμα στους ανθρώπους της πόλης και έναν τόπο συνάντησης και σύνδεσης μέσα από τα μηνύματα της Πρόληψης.

Για την φετινή διοργάνωση, η Επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης και η Εκπαιδευτική ομάδα του Εργαστηρίου Ζωής θέτουν ως βασικό θεματικό άξονα την Αλληλεγγύη και επιλέγουν τον τίτλο «Απόθεμα Ζωής», εμπνευσμένο από τη εικόνα του Θοδωρή Κράχτη που απέσπασε το 3ο βραβείο στον πρωτότυπο διαγωνισμό Φωτογραφίας ΠΡΟ-ΛΗΨΗ που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής αξιοποιώντας το μαγικό εργαλείο της τέχνης θα αναζητήσουν μέσα από τα δρώμενα τους, τι μπορεί να αποτελεί απόθεμα για τη ζωή μας, αναδεικνύοντας την έννοια της Αλληλεγγύης ως το πιο σημαντικό απόθεμα ζωής στην ουσία και την πράξη.

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες εκπαιδευόμενοι των εργαστηρίων Θεάτρου, Χορού, Χορωδίας, Ιστορίας & Πολιτισμού, Εθελοντών καθώς και η ομάδα Παραμυθιού και Αφήγησης Συλλόγου Καρκινοπαθών του Εργαστηρίου Ζωής γεμίζουν τη σκηνή με πρωτότυπα δρώμενα αποτελέσματα της πολύτιμης διεργασίας των ομάδων τους και προσδοκούν να συναντηθούν με τους συμπολίτες τους.

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ 2410 555935 (ώρα: 9.00-14.00).

Μοιράσου το άρθρο