Από εδώ θα αγοράζουμε εισιτήρια για όλες τις θερινές παραστάσεις στο Κηποθέατρο Λάρισας

Δεν χρειάζεται πλέον οι Λαρισαίοι να μαθαίνουν ποιο βιβλιοπωλείο ή καφετέρια πουλάει εισιτήρια της καλοκαιρινής παράστασης που θέλουν να παρακολουθήσουν, και αυτό γιατί για όλες τις παραστάσεις του Κηποθέατρου θα υπάρχει ένας χώρος στο κέντρο της Λάρισας. Αυτός ο χώρος βρίσκεται στην οδό Πανός 7 και ονομάζεται “ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ TICKET BOX”.

Όπως αναφέρει η νέα εταιρεία διαχείρισης του χώρου:

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο, στο κέντρο της Λάρισας, το «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ TICKET BOX», ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του Πολιτισμού να προμηθευτούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, βάσει των νέων δεδομένων Covid-19, για οποιοδήποτε θέαμα Πανελλαδικά επιθυμούν να παρευρεθούν.

Παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί μέσω οθονών προβολής για το πρόγραμμα των δράσεων σε όλους τους Χώρους Πολιτισμού της Ελλάδος, καθώς και για το πρόγραμμα δράσεων στον ανανεωμένο χώρο του Κηποθεάτρου Αλκαζάρ.

Στην είσοδο του χώρου λειτουργούν αυτόματοι πωλητές, έχοντας τοποθετηθεί ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας κάποιου snack ή ροφήματος κατά τη διάρκεια της αναμονής για την έκδοση του εισιτηρίου.

 

Μπείτε στην σελίδα του “Κηποθέατρου” για περισσότερες πληροφορίες.

Μοιράσου το άρθρο