Αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου από το Σύλλογο “Η Αρωγή” Αμπελώνα

Ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα “Η Αρωγή”, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας και Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με τίτλο: “2η συνάντηση χορωδιών – Αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου” την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 20:30 στον αύλειο χώρο του Πέτρινου Δημαρχείου Αμπελώνα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

Η Μικτή και η Νεανική Χορωδία Του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου – Διευθύνει Νίκος Ευθυμιάδης

Η Μικτή Χορωδία Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα “Η Αρωγή” – Διευθύνει η Ειρήνη Μάμμου στο Πιάνο η Χριστίνα Αρσένου στην Κιθάρα ο Αποστόλης Κουνής, και στο Ακορντεόν ο Δημήτρης Πατούλιας

Η Μικτή και Νεανική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου σε ένα ελεύθερο πρόγραμμα θα ερμηνεύσει τραγούδια σε μουσική των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μάνου Χατζηδάκη, Μάνου Λοϊζου, Σταύρου Κουγιουμτζή και σε στίχους των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Γκάτσου, Μανώλη Ρασούλη και Μιχάλη Κακογιάννη.

Στη συνέχεια η Μικτή Χορωδία του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα “Η Αρωγή” θα ερμηνεύσει τραγούδια που γράφτηκαν για τον Ελληνικό κινηματογράφο σε μουσική των Μάνου Χατζηδάκη, Γιώργου Κατσαρού και Γιώργου Ζαμπέτα και σε στίχους των Αλέκου Σακελάριου, Μάνου Χατζηδάκη, Νίκου Γκάτσου και Κώστα Πρετεντέρη, που θα μας θυμίσουν τις αξέχαστες κλασσικές ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας, στον Δήμο Τυρνάβου και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης Οινοποιείο Τυρνάβου, Papageorgiou Foods Service – ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ – Ζήσης Φάκας & ΣΙΑ Ε.Ε. Βιοτεχνία Ζωοτροφών – Carpet Clean Τσακνάκη – Βρετανικό Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας – Μηλιώνη Α.Ε. Οικοδομικά Υλικά – Το Αρτοποιείο Γκαμπέτα – Το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΠΡΙΣΜΑ -και τους χορηγούς επικοινωνίας Tirnavos Press – Scanner Radio 102.2 fm

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά.” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος “Η Αρωγή”

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο