“Βούλιαξε” το Πάρκο Χατζηχαλάρ στο γλέντι του Δήμου Λαρισαίων – Σαρακοστιανά και τραγούδια με τον Αλ. Τσιωνά και την Αντ. Βισβίκη (φωτο – βίντεο)

Εξαιρετική ιδέα αποδείχτηκε η απόφαση του Δήμου Λαρισαίων η φετινή Καθαροδευτεριάτικη εκδήλωση να διοργανωθεί στο Πάρκο Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ) καθώς η ανταπόκριση των Λαρισαίων ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Από νωρίς το πρωί κόσμος συνέρρεε, συνδυάζοντας το πέταγμα του χαρταετού με φαγητό και γλέντι.

Συγκεκριμένα ο χώρος όπου μοιραζόταν τα σαρακοστιανά εδέσματα ( του Δήμου είχε μονίμως ουρά, ενώ στα τραπέζια κυριολεκτικά… δεν έπεφτε καρφίτσα από νωρίς.

Το γλέντι ανέλαβαν δυο εξαιρετικές φωνές της πόλης μας, ο Αλέξανδρος Τσιωνάς, με μεγάλη πορεία στο τραγούδι και η Αντωνία Βισβίκη με την μελωδική φωνή της.

Λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης  Μαμάκος στην ομιλία του τόνισε ότι ο δήμος Λαρισαίων διοργανώνει εκδηλώσεις πιστός στη δέσμευση του για ισόρροπη ανάπτυξη στο κέντρο και στις συνοικίες της πόλης, με τη συνεργασία όλων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο