Γέμισε με μελωδίες από την Ιταλία το κέντρο της Λάρισας

Με όμορφες μελωδίες «πλημμύρισε» το κέντρο της Λάρισας απόψε, το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της μουσικής παρέλασης της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λαρισαίων και της Ορχήστρας Πνευστών «Città di Cisternino» που φιλοξενείται στην πόλη μας.

Η μουσική ορχήστρα από το Cisternino της Νότιας Ιταλίας βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας τους αλλά και της ανταπόδοσης της περσινής συμμετοχής της Ορχήστρας Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στο 24ο Festival Internazionale Bande Musicali Valle d’ Itria.

Προάγγελος της αυριανής συναυλίας της Ορχήστρα Πνευστών «Città di Cisternino» στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, στις 20:30, αποτέλεσε μία παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας με δεκάδες Λαρισαίους να ξαφνιάζονται ευχάριστα και να καταγράφουν τη στιγμή με τα κινητά τους. Έχοντας ως αφετηρία το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ξένοι οργανοπαίκτες ακολούθησαν τον πεζόδρομο της Βενιζέλου, έκαναν μια ολιγόλεπτη στάση έμπροσθεν του Α’ Αρχαίου Θεάτρου και συνέχισαν στην Κεντρική πλατεία καταλήγοντας στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Στην συναυλία της Δευτέρας θα συμμετέχει επίσης η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του ΔΩΛ και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Λάρισας.

Μοιράσου το άρθρο