Γέμισε το ΔΩΛ ο Ντίνος Αυγουστής στην παρουσίαση του βιβλίου του (φωτογραφίες)

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που σχεδόν γέμισε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αυγουστίνου (Ντίνου) Αυγουστή με όνομα “Έλληνες Κύπριοι Αθεράπευτοι”, το βράδυ της Τετάρτης.

Για το βιβλίο και την σύνδεση της Ελλάδας με την Κύπρο – μίλησαν οι εκπαιδευτικοί Νίκος Ράπτης και Ζωή Καλαφάτη, την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολλάτος, ενώ κείμενα απο το βιβλίο διάβασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Παπακαλούση.

Ενώ η παρουσίαση είχε και ενδιάμεσα μουσικά διαλλείματα με Κυπριακά τραγούδια από τον μαέστρο Θέμη Σαμαντζή.

“Πρόκειται για ένα βιβλίο ζωής, το μήνυμα που θέλει να στείλει το βιβλίο είναι πως η Κύπρος ήταν παρούσα πάντα σε όλα τα εθνικά προσκλητήρια”, δήλωσε ο συγγραφέας κ. Αυγουστής.

Στον χαιρετισμό του ο πρόξενος της Κύπρου κ. Μιλτιάδης Σπύρου σημείωσε πως ο Ντίνος Αυγουστής αποτελεί ένα εκ των σημαντικότερων στυλοβατών του Κυπριακού Ελληνισμού, εξάροντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά του συγγραφέα, ενώ ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε πως “είτε συμφωνώντας κάποιος είτε διαφωνώντας με τις απόψεις του συγγραφέα δεν μπορεί να μην συμφωνήσει πως ο ίδιος υπήρξε απόλυτα συνεπής στον αγώνα για την δικαίωση της κυπριακής ιστορίας και των αγών της”.

 

Δείτε φωτογραφίες:

Α.Π.

Μοιράσου το άρθρο