Για λίγες παραστάσεις ακόμα συνεχίζει “Η Εκδίκηση της  Ιοκάστης”

Mε 4 παραστάσεις συνεχίζει το «ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» αυτή την εβδομάδα, επί της (Τζαβέλα 1 & Εργατικής  Πρωτομαγιάς) με την  Ανατρεπτική  ΚΩΜΩΔΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ  ΤΣΙΠΗ «ΔΙΧΩΣ ΦΡΕΝΑ..Η Εκδίκηση της  Ιοκάστης..!!», σε  Σκηνοθεσία Χρήστου Δημητριάδη.

Μια γυναίκα, ως σύγχρονη Ιοκάστη, καλείται να πάρει την εκδίκησή της σε μια ανδροκρατούμενη για χιλιάδες τώρα, χρόνια κοινωνία. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα έργο γεμάτο από απανωτές ανατροπές & πολύ Μεγάλες εκπλήξεις.

Οι παραστάσεις ξεκινάνε από αύριο ΠΕΜΠΤΗ των Φώτων 6 Ιανουαρίου στις 9.00 μ.μ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Ιανουαρίου 9.00 μ.μ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Ιανουαρίου, όπου και θα προηγηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, λίγο  νωρίτερα στις 7.30 μ.μ και θα ακολουθήσει η βραδινή Παράσταση στις 9.00μ.μ & τέλος την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Ιανουαρίου, το απόγευμα στις 7.00 μ.μ.

Γίνεται ωστόσο γνωστό πως η επίσκεψη του Συγγραφέα Λεωνίδα Τσίπη που είχε προγραμματιστεί για την παράσταση του Σαββάτου θα αναβληθεί για μερικές ημέρες, μέχρι νεοτέρας.

(Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ.του Θεάτρου: 2410 – 534313 & Viva.gr

Σκηνικό:   «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»

Επιμέλεια Μουσικής από τους: «3 in 1”

Επιμέλεια Κοστουμιών:  Βάνα Καταραχιά.

Φωτισμοί:  Θάνος  Φλωράς

Φωτογραφίες & Vdeo:  Δήμητρα Γιαννούκα

Μοιράσου το άρθρο