Γλέντι με τις καλύτερες ορχήστρες της Ελλάδας διοργανώνει το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών στη Λάρισα

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών διοργανώνει γλέντι στη Λάρισα, όπου θα συμμετάσχουν κάποιες από τις καλύτερες ορχήστρες της Ελλάδος στο είδος τους, με καταξιωμένους μουσικούς και σ’ ένα συνδυασμό που μέχρι τώρα δεν έχει ξανασυναντηθεί.

«Σκοπός μας είναι να καλέσουμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που ασχολούνται με τους παραδοσιακούς χορούς να συμμετέχουν με ενωτικό σκοπό και κυρίαρχη φιλοσοφία το Ελληνικό γλέντι, μαζί να χαράξουμε έναν καινούργιο δρόμο συνεργασίας.

Πρόκειται για μια συνάντηση πανελλήνιας εμβέλειας. Οι κρατήσεις των θέσεων έχουν ξεκινήσει. Οι συμμετοχές είναι αρκετές, για αυτό φροντίστε άμεσα να επικοινωνήσετε στο 6937007191 ή στείλτε email: kelelarissas@gmail.com

Σε αυτή τη σύναξη της παράδοσης, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, χωρίς διακριτικά μπλουζάκια και λάβαρα, χωρίς εμφανίσεις χορευτικών σχημάτων!

Ελάτε ως απλοί χορευτές, λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής. Ελάτε να γλεντήσετε και να τραγουδήσετε με την ψυχή σας. Ελάτε να εκφραστείτε αγνά και αληθινά, ελπίζοντας πως αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, από τις 19:00 στην αίθουσα δεξιώσεων στο Palladium στη Λάρισα.

Από την Ήπειρο η Ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα

Από τη Θράκη η ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα

Από την Μακεδονία οι Χρυσοδάκτυλοι

Από τον Πόντο ο Βασίλης Φωλίνας με τον Τάσο Παρχαρίδη» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο