Εγκαινιάζεται η έκθεση του Χρύσανθου Χριστοδούλου “ONE HOME”

Η τέταρτη ατομική εικαστική έκθεση του Χρύσανθου Χριστοδούλου με τίτλο ONE HOME πραγματοποιείται στον υπόγειο χώρο του WISEDOG και αποτελείται από το διαχρονικό σώμα δουλειάς του εικαστικού μέσα από το πολυμεσικό του λεξιλόγιο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου στις 20:00.

Ο εικαστικός αποφασίζει να συστηθεί αυτή τη φορά, να εκθέσει τον κόσμο του αλλά και να εκτεθεί παρουσιάζοντας ζωγραφικά έργα, φωτογραφίες και βίντεο αλλά και κατασκευές επενδεδυμένα με ηχητική εγκατάσταση. Ο θεατής γίνεται κοινωνός όλων αυτών τον στοιχείων που απαρτίζουν τα βιώματα του καλλιτέχνη, των αντιθέσεων και αντιφάσεων που διέπουν τον aggressive ρομαντισμό του.

Η έκθεση αποτελεί ένα σύνολο εμπειριών και γεγονότων μέσων και αντικειμένων που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το οριοθετούν σε σχέση με το μέλλον, σηματοδοτώντας το σφράγισμα μιας εποχής και νοηματοδοτώντας την αναγέννηση του εικαστικού. Στο ONE HOME ο Χριστοδούλου εικονογραφεί στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής λίγο πριν αυτές γίνουν αποκαΐδια και ο ίδιος ανοίξει έναν νέο κύκλο.

Βιογραφικό

Ο Χρύσανθος Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Λάρισα (Ελλάδα). Μετά την αποφοίτησή του από την Σχολή Καλών Τεχνών του Lecce και το Εργαστήριο Ζωγραγικής του Franco Contini, συνέχισε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών της Bolognia όπου ειδικεύτηκε στην παιδική εικονογράφηση και βιβλιογραφία δίπλα στους Chiara Carrer, Adelchi Galoni και Octavia Monaco. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων με τρεις ατομικές παρουσιάσεις. Ζει και εργάζεται ως εικονογράφος και εικαστικός στο Παρίσι και την Ελλάδα.

Μοιράσου το άρθρο