Εγκαινιάστηκε η έκθεση “το μισό τ΄ουρανού” στον Μύλο του Παππά

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ισόγειο του Μύλου του Παππά η έκθεση φωτογραφίας μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας με θέμα «το μισό τ’ ουρανού», που πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Πρόκειται για μια έκθεση-παρέμβαση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, όπου 14 συνολικά μέλη της ΦΛΛ αναδεικνύουν το πως βλέπουν το θέμα “γυναίκα” σε όλες του τις διαστάσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, Δημήτρης Πάλλης.

Η έκθεση, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Μαρτίου, ενώ σ’ αυτή συμμετέχουν οι: Μαρία Γαργάλα, Ελένη Γκισάκη, Βασίλης Ζαφειρίου, Δήμητρα Θυμούλια, Anwar Ghoubari, Ολυμπία Καλαμπαλίκη, Τάσος Καρακούλιας, Δήμητρα Καραπιπέρη, Δημήτρης Καστανάρας, Μαρία Μακρυγιάννη, Γεωργία Μιλιάγκου, Δημήτρης Μπατζανούλης, Βασίλης Νάκος και Δημήτρης Πάλλης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, η ψυχολόγος Φανή Μουστάκα, η κοινωνική λειτουργός Ρένα Μουρουγιάννη, εκ μέρους του Συμβουλευτικού Κέντρου Λάρισας και η Κατερίνα Πάσχου, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν στη Γυναίκα.

 

Μοιράσου το άρθρο