Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι “Περίπατοι με τον κύριο Ρουσσώ” στον Πηνειό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 με ιδανικές συνθήκες και με μορφή περιπατητικού θεάτρου, το θεατρικό δρώμενο της Ομάδας «Έκφραση – Θεατρικό Παιχνίδι» με τίτλο «Περίπατοι με τον κύριο Ρουσσώ στον Πηνειό», αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και μια γλυκιά ικανοποίηση στην ομάδα.


Πολύ σημαντική στο τελικό αποτέλεσμα ήταν κι αυτή τη φορά η συμβολή των μουσικών της Ομάδας (Ζωής Γκερμπεσιώτη, Ορέστη Κατσιμαγκλή & Νέστωρα Αμελίμπια Περρή), μαθητών στην τάξη φλάουτου του Γ. Τσιαρδάκα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.  

«Μπορεί ο καιρός να μας έκανε στην αρχή κάποια παιχνίδια, τελικά όμως στάθηκε υπέροχος για έναν εξαιρετικό περίπατο στον Πηνειό, με τον κύριο Ρουσσώ παρέα! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μια δοκιμασία για τις εμψυχωτικές ικανότητες της ομάδας ή ένα μήνυμα πως πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να απολαμβάνουμε τη φύση στις διαφορετικές εκδοχές της και ότι είναι υπέροχη με κάθε καιρό…

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες που συμμετείχαν ή στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθειά μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μουσικούς μας που μας ταξίδεψαν με τα φλάουτά τους, στη Δ/νση Παιδείας & Δια βίου μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, στη Δάφνη Δεληγιάννη (μέλος της ομάδας) που είχε και τη βασική σκηνοθετική επιμέλεια, στην Αφροδίτη Παρζακώνη για τη πολύτιμη βοήθειά της και τις σκηνοθετικές της πινελιές και, βεβαίως, στον Δάσκαλό μας και βασικό εμψυχωτή της ομάδας για τριάντα και πλέον χρόνια, Λάκη Κουρετζή, για την αρχική ιδέα, την έμπνευση και την εμψύχωσή του!» αναφέρει η Ομάδα σε ανακοίνωσή της.

Μοιράσου το άρθρο