Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια το Φεστιβάλ “Με θέα το Αιγαίο” με πλούσιες εκδηλώσεις στα παράλια της Λάρισας

Τα δύο χρόνια της πανδημίας στέρησαν από τα παράλια της Λάρισας το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο», το οποίο όμως όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας το πρωί της Πέμπτης, επιστρέφει και μάλιστα με πολλές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και τις 26 Αυγούστου και περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Κώστας Αγοραστός επισήμανε: «Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω πανδημίας, το Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» επιστρέφει στα παράλια με 18 εκδηλώσεις σε 30 ημέρες. Επιστρέφουμε με προσοχή. Κάθε μέρος και μια πολιτιστική εκδήλωση για όλους. Με σχήματα διάφορα και γνωστά και με μεγάλη διάθεση για διασκέδαση από όλους και για όλους.

Από 28 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου στα παράλια της Λάρισας θα υπάρχει και μια εκδήλωση».

Σε μήνυμά της η καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου, κα Κυριακή Σπανού, για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Φεστιβάλ «Με θέα στο Αιγαίο», αναφέρει τα εξής:

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας «Με Θέα στο Αιγαίο» και που συνεχίζεται η συνεργασία αυτή, προσφέροντας την ευκαιρία διάχυσης του καλλιτεχνικού έργου που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή.

Γιατί η παραγωγή πολιτισμού στην Θεσσαλία, όπως και γενικότερα στην περιφέρεια είναι παράγοντας πνευματικής αυτοπεποίθησης για τους ανθρώπους της.

Φέτος το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει ένα από τα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματουργίας, σε μια σύγχρονη, δυναμική, με στοιχεία ροκ νεανική εκδοχή.

Ο Βόυτσεκ του Γκέοργκ Μπύχνερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά, με τα υπέροχα τραγούδια του Τομ Γουέιτς σε μεταγραφή στα ελληνικά από τον Κ. Βόμβολο δίνει ραντεβού με το κοινό στο Ομόλιο την Κυριακή 31 Ιουλίου και στην Αιγάνη την Δευτέρα 1 Αυγούστου!

Σας περιμένουμε”.

Μοιράσου το άρθρο