Ζωγραφίζουμε με τις Λέσχες Πολιτισμού στο ποτάμι

Τα τμήματα Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πηνειού 2023, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, με ποικίλες δράσεις.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 21 Ιουνίου

Η πολύχρωμη πόλη μας: Ξύλινη κατασκευή, μεγάλων διαστάσεων έτοιμη να χρωματιστεί με την αστείρευτη δημιουργικότητα των παιδιών. Ας φτιάξουμε μια πολύχρωμη πόλη και ας φωτογραφηθούμε στα παράθυρα των σπιτιών και στις όμορφες γειτονιές, γεμάτες από χρώμα και φαντασία!

Πέμπτη 22 Ιουνίου

Πηλός “εν δράσει”: Η επαφή με γήινα, αρχέγονα υλικά (άργιλος και νερό) αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες δράσεις. Ελάτε να δημιουργήσουμε πήλινες, τρισδιάστατες κατασκευές μέσα από την τέχνη της πηλοπλαστικής, που έχει μείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα των αιώνων.

Παρασκευή 23 Ιουνίου

Φανταστικά καλοκαιρινά φαναράκια: πολύχρωμες καλοκαιρινές κατασκευές από γυαλί και σπάγκο, ζωγραφισμένες με τα χρώματα της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών.

Ένα ενθύμιο από τα τμήματα Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων για να φωτίσει τις όμορφες νύχτες του καλοκαιριού.

Σάββατο 24 Ιουνίου

Action Painting: κάτω από την κεντρική γέφυρα, ένας μακρύς “διάδρομος” γεμάτος χρώματα και σχήματα, ζωγραφισμένος από μικρούς και μεγάλους. Η κεντρική ιδέα βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και δημιουργίας.

Μια ζωγραφιά, τεράστιων διαστάσεων, περιμένει να τη δημιουργήσετε με τη βοήθεια των υπεύθυνων διδασκαλίας Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Μοιράσου το άρθρο