Η βραβευμένη με το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Πέρσα Ζαχαριά παρουσιάζει το βιβλίο της στη Λάρισα

Η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία Qualia, το βιβλιοπωλείο Καλτσάς και οι εκδόσεις Καλειδοσκόπειο, διοργανώνουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Πέρσας Ζαχαριά «Το τερατάκι, εγώ», στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 12:00.

«Το τερατάκι, εγώ» αποτελεί μια εικονο- ιστορία εξερεύνησης του εαυτού, των ορίων και της θέσης μας στον κόσμο, και μας ξεσηκώνει να αφουγκραστούμε και να κατανοήσουμε την εσωτερική μας φωνή. Η βασική ερώτηση που θέτει στους/στις αναγώνστες/τριες του, ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι « τι μπορεί να συμβεί αν συναντήσεις ένα τέρας; Από που έρχεται και τι μπορεί να θέλει να σου πει;»

Προκειμένου να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, μικρά και μεγάλα παιδιά θα συναντηθούμε όχι απλά για να διαβάσουμε το βιβλίο, αλλά και για να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε σε ένα ολοκληρωμένο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα το οποίο θα εμψυχώσουν η Πέρσα Ζαχαριά και η Κλαίρη Μπακούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 6970921552 και μέσω email hello@qualiaexperiences.org

Η συγγραφέας και εικονογράφος Πέρσα Ζαχαριά

Η Πέρσα Ζαχαριά Η Πέρσα Ζαχαριά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ζωγραφική στο Central Saint Martins του Πανεπιστημίου Τεχνών του Λονδίνου. Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο Λονδίνο, στη Βιέννη και στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται ως ζωγράφος-εικονογράφος. Παράλληλα, διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εικονογραφήσει με επιτυχία σειρά παιδικών βιβλίων,.Το 2023 έλαβε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου μαζί με τη συγγραφέα Μυρτώ Καλοφωλιά για τη δουλειά τους «Μοναχική Υπόθεση» (εκδ. Καλειδοσκόπιο).

Μοιράσου το άρθρο