“Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα” στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου «Αυλαία» ανεβάζει το σύγχρονο σπονδυλωτό έργο του Joel Pommerat «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «La reunification des deux Corees» (Theatre Odeon 2013) από 12 Νοεμβρίου μέχρι 14 Νοεμβρίου 2021 στις 9.15 μ.μ., στο «Νέο Θέατρο Τεχνών» επί των οδών Τζαβέλα αρ. 2 και Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου «Αυλαία» «Ο Πομερά είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς σύγχρονους Γάλλους δραματουργούς. Ενας καταξιωμένος συγγραφέας και σκηνοθέτης των έργων του, το οποίο χαρακτηρίζεται βαθιά ουμανιστικό. «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», αποτελείται από σύντομες σκηνές παλλόμενης ζωής. Ένα θαυμάσιο, πολυδιάστατο κείμενο, επτά αυτοτελών ιστοριών που μιλούν για την αγάπη. Με πικρό και άφθονο χιούμορ στα όρια του σαρκασμού καταδεικνύει τα αδιέξοδα των ανθρώπινων σχέσεων, την έλλειψη της αγάπης που είναι το βασικό συστατικό της επανένωσης του εαυτού μας με τους άλλους».
Παίζουν με τη σειρά εμφάνισης: Θεοδώρα Τσακνάκη, Δημήτρης Καραβασίλης, Κατερίνα Θεοδοσίου, Στέλιος Στεφάνου, Νίκος Ζαρκογιάννης, Αγάπη Κολοβού, Κωνσταντίνα-Ολγα Καραβασίλη και η και η Ερμιόνη Παπαδούλη. Επιμέλεια κίνησης: Μαρίτα Κάτσικα, Φωτισμοί: Ειρήνη Ηλιοπούλου και Κώστας Πελεκάνος. Χορηγός της παράστασης η «Γενική Κλινική Ευτύχιος Πατσίδης».
Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Covid-19 σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Μοιράσου το άρθρο