Η Ευρυδίκη στον πολυχώρο “Κηποθέατρο Αλκαζάρ” – Μία μοναδική unplugged βραδιά με δωρεάν είσοδο για όλους

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 21.00 το ραντεβού όλων των Λαρισαίων, που παραμένουν στην καυτή πόλη, δίνεται στο πιο δροσερό σημείο, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η μοναδική Ευρυδίκη φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο, του πολυχώρου “Κηποθέατρο Αλκαζάρ”, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Η Ευρυδίκη, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, ταξιδεύει φέτος σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας μία ξεχωριστή μουσική παράσταση.

«Ρετρόκ»

Νοσταλγία, ρομαντισμός, ενέργεια, χαρά και συγκίνηση, σε ένα πρόγραμμα που τα περιέχει όλα.

Ρετρό τραγούδια με ροκ διάθεση. Ροκ τραγούδια σε ρετρό διασκευές. Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια.

30 χρόνια τραγούδια.

Μία μουσική γιορτή γεμάτη με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας, που επιστρέφει ανανεωμένη με τη δύναμη και το πάθος που τη χαρακτηρίζουν, με μοναδικές ερμηνείες που καθηλώνουν και συγκινούν.

Με τραγούδια όπως «Το μόνο που θυμάμαι», «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Μίσησε με», «Στο ίδιο βαγόνι», «Πιάσε με», «Θέλω τόσο να σε δω», «Πυξίδα», «Ζηλιάρης Ουρανός», «Φθινόπωρο Γυναίκας», «Δεν τελειώνουμε ποτέ», «Αυτό το φιλί», το ολοκαίνουργιο «Θέλω» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Πόλυ Κυριάκου που ξεκίνησε το ταξίδι του αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει, μας ξεσηκώνει μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι.

«30 χρόνια πάρτι και… οι μουσικές μας συναντήσεις θα είναι συναρπαστικές»

«Ρετρόκ» και… η συνέχεια επί σκηνής…

Παίζουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα/τραγούδι
Στέφανος Δανιηλίδης: πλήκτρα/τραγούδι

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις 2411 81 33 33, απλή φιάλη, special φιάλη ή φιάλη κρασί.
“Ρετρόκ” και η συνέχεια στη σκηνή του Κηποθεάτρου…

 

Μοιράσου το άρθρο