Η Λάρισα στα 80’s και 90’s: Η σελίδα με φωτογραφίες από την παλιά νυχτερινή ζωή της Λάρισας που όλοι νοσταλγούμε

“Οι ωραίες στιγμές είναι πάντα μελαγχολικές. Ξέρεις ότι είναι φευγαλέες, θέλεις να τις κρατήσεις, δεν μπορείς.” είχει πει ο André Maurois, Γάλλος συγγραφέας. Η αλήθεια είναι ότι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας το αφιερώνουμε νοσταλγώντας, η νοσταλγία έχει γίνει πλέον marketing και καθορίζει ανθρώπους, καταστάσεις, ιδεολογίες, κοινωνίες. Η ιδέα ότι οτιδήποτε παλιό είναι πιο αγνό και καλό κυριαρχεί στο μυαλό αρκετών ανθρώπων. Έτσι λοιπόν και τα κοινωνικά δίκτυα δε θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι.

Η σελίδα “H Larissa sta 80s & 90s” εδώ και αρκετά χρόνια κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών Λαρισαίων που τις συγκεκριμένες δεκαετίες ήταν… στα καλύτερά τους μαζί φυσικά με μια Λάρισα η νύχτα της οποίας δεν έχει καμιά σχέση με το σήμερα.

Φάληρο, Μονοπώλιο, Sun Lorenzo, Mellow Yellow, FROG, Café Απέριττον, Kismet, Καμίνι, Kikka, Borsalino, Rio αλλά και Heat fm και δισκάδικο Division, ακόμα και καφετέριες και μπιτς μπαρ από Αγιόκαμπο και Πλαταμώνα είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που προκαλούν ανατριχίλα στους 45+ Λαρισαίες και Λαρισαίους του σήμερα. Επίσης είναι εικόνες από μια νυχτερινή και ανέμελη Λάρισα που οι νεότεροι δεν ζήσαμε και δεν πρόκειται να ζήσουμε ποτέ!

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες όπως δημοσιεύθηκαν στην σελίδα:

Απόστολος Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο