Η παράσταση “Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε” με τον Θανάση Βισκαδουράκη έρχεται στο Κηποθέατρο

Μία  διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια, με πρωταγωνιστές τον Θανάση Βισκαδουράκη στο ρόλο του Νώε & τον  Καραγκιόζη της Oικογένειας Σπυρόπουλου στον μπερντέ!

Η θεατρική παράσταση “Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε” με πρωταγωνιστή το γνωστό ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη και το Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλου, σε καλοκαιρινή περιοδεία!

 Πρόκειται για μια διαδραστική μουσική θεατρική παράσταση, συνδυασμό με θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο,  όπου μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τα μηνύματα του έργου, μαθαίνει στα παιδιά την αξία της ανακύκλωσης, της συνεργασίας και της αρμονικότητας.

Ένας τεράστιος μπερντές φιλοξενεί πρωτότυπες φαντασμαγορικές φιγούρες, ενώ οι απίθανοι φωτισμοί, η μουσική, τα τραγούδια και τα ηχητικά εφέ, που πλαισιώνουν την παράσταση, μας ταξιδεύουν σε μια σύγχρονη εκδοχή της γνωστής ιστορίας του Νώε.

Ένας σύγχρονος Νώε, υπό την καθοδήγηση του Θεού, θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του, για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου, που θα καταφθάσουν εκεί για να γλυτώσουν από τον κατακλυσμό, έχουν να μας δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής. Οι ήρωες μας, θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους και με την βοήθεια των παιδιών να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του;
Μία  διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια, με πρωταγωνιστές τον Θανάση Βισκαδουράκη στο ρόλο του Νώε & τον  Καραγκιόζη της Oικογένειας Σπυρόπουλου στον μπερντέ!

ΛΑΡΙΣΑ
Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Ώρα: 21.00
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr

 

Μοιράσου το άρθρο