Η Ραψάνη ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Μπορεί και αυτά τα Χριστούγεννα και γενικά όλη η εορταστική περίοδος να είναι προβληματική, περιορισμένη και διαφορετική για όλους μας λόγω της πανδημίας, η ανάγκη όμως και η συνήθεια για δημιουργία εορταστικού κλίματος, αισιοδοξίας, διάθεσης και αγάπης είναι αναγκαία.

Η Ραψάνη εισέρχεται πλέον σε εορταστική περίοδο. Ντύθηκε στα γιορτινά.

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ίσως του πιο ελπιδοφόρου για την κωμόπολη μας, τεράστιο φυσικό έλατο προσφορά του Δήμου μας ξεκινάμε τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Με σημείο αναφοράς το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με το στολισμό και φωταγώγηση πλατείας, χώρων, δρόμων και των καταστημάτων δημιουργήσαμε Κοινότητα, Σύλλογοι, φορείς και φίλοι το ανάλογο σκηνικό. Σκοπός μας η παροχή διάθεσης, ψυχαγωγίας, θρησκευτικής ανάτασης και χαράς σε μικρούς και μεγάλους, φίλους και επισκέπτες.

Θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα, κουλουράκια και διάφορες λιχουδιές.

ΣΗΜ.: Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και μια προτροπή : Το μεγαλύτερο εορταστικό δώρο στους εαυτούς μας και στους άλλους ο εμβολιασμός.

Μοιράσου το άρθρο