“Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος” έρχεται την Κυριακή στην Λάρισα

TWIMAGINATION’S

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ on TOUR!

Μία παράσταση για την διαφορετικότητα και την πίστη στον εαυτό μας! 

Μέρος των εισιτηρίων (1€/εισιτήριο) θα διατεθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”!

Μετά από 30 sold out παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη και μετά από 10 sold out παραστάσεις στην Αθήνα, μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, έρχεται σε όλη την Ελλάδα, για να αλλάξει τα δεδομένα που βιώνουμε το θέατρο!

Όλη η οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να γίνουν μέρος της ιστορίας και να μπουν κι αυτοί/ες στην Σχολή Μαγείας παρέα με τους πρωταγωνιστές μας.

Ένα καθηλωτικό lighting show που δεν περιορίζεται μόνο στην σκηνή του θεάτρου, με πρωτότυπη μουσική, τρισδιάστατα σκηνικά και διαδραστικούς γρίφους με την συμμετοχή του κοινού.

Παρακολουθήστε μία καινούρια ιστορία που θα σας συναρπάσει, με ένα πρωτότυπο σενάριο και μουσική που μιλάει για τις αξίες της φιλίας, της συνεργασίας και της διαφορετικότητας, δοσμένα μέσα από show χορευτικών, ξυλοπόδαρων, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και βέβαια από τα μοναδικά ειδικά εφέ που δεν έχετε ξανά δει ποτέ στην Ελλάδα.

 

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 12:00 στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας 

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com

MAGIC FAMILY BUNDLE: Εάν είστε οικογένεια 4 ατόμων μπορείτε να επιλέξετε 4 εισιτήρια και να πατήσετε την επιλογή MAGIC FAMILY BUNDLE ώστε να έχετε την έκπτωση του πακέτου! Προσοχή η έκπτωση ισχύει μόνο για 4 εισιτήρια και πάνω.

 

Μοιράσου το άρθρο