Η φωνή του Βασίλη Λέκκα στο Κηποθέατρο ήταν “βάλσαμο” για τους πλημμυροπαθείς

Μάγεψε το κοινό της Λάρισας ο δημοφιλής ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας στη συναυλία που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με στόχο τα έσοδα να διατεθούν για τη στήριξη των πλημμυροπαθών.

O ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Πρωτοβουλία” Νίκος Ράπτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το “μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που καταστράφηκαν τα σπίτια τους. Έτσι θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα”, σημείωσε ακόμη ο κ. Ράπτης, “με αγώνα απέναντι σε δυσκολίες που δεν είχαμε ξανασυναντήσει”.

“Η εποχή του ατομισμού και της επιπολαιότητας έχει τελειώσει, είναι μια εποχή αλληλεγγύης γιατί τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά, υπαρξιακά και για τη χώρα και για την ανθρωπότητα”, ανέφερε ακόμη ο κ. Ράπτης.

Ακολούθησε η συναυλία με τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης:

Ο Βασίλης Λέκκας ερμήνευσε έργα γνωστών Ελλήνων δημιουργών τόσο μόνος του, όσο και συμπράττοντας με τις χορωδίες των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν η μαθητική και η γυναικεία χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου. Τον καλλιτέχνη και τις χορωδίες πλαισίωσε ορχήστρα έντεχνης μουσικής. Τη διδασκαλία των χορωδιακών συνόλων είχαν οι μουσικοί του σχολείου, Ιωάννα Αρεβύθη και Νίκος Ευθυμιάδης, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση επιμελήθηκε ο μαέστρος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης… Δείτε περισσότερα στο larissapress.gr

Μοιράσου το άρθρο