Θα είναι ο πρόεδρος της Σκοπιάς Φαρσάλων Ηλίας Τσούτσος στην “Φάρμα” του ANT1; – Ρεκόρ συμμετοχών από Λαρισαίους

Γράφει ο Insider των Λαρισινών

 

Η είδηση βγήκε το πρωί της Δευτέρας από την πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” μετά από πληροφορίες του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αρτσίτα και αφορά το νέο ριάλιτι “Φάρμα” που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ANT1.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η παραγωγή του ριάλιτι σκέφτεται για τον ρόλο του επιστάτη τον Ηλία Τσούτσο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Φαρσάλων (και πρόεδρο τοπικής κοινότητας του χωριού), ένας σύλλογος που έγινε γνωστός για το γνωστό ημερολόγιο – με τους sexy αγρότες και αγρότισσες – που κυκλοφορεί κάθε χρόνο.

Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες λοιπόν, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο καθώς πολλά πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν, με το πιο βασικό να είναι πως η θέση του επιστάτη απαιτεί μόνιμη εγκατάστασή του δίπλα στην Φάρμα, το σπίτι δηλαδή όπου θα διαμένουν οι παίκτες του ομώνυμου ριάλιτι. Αναμονή λοιπόν…

Ένα ακόμα παρασκήνιο που μάθαμε για την “Φάρμα” είναι ότι οι συμμετοχές ειδικά από την περιοχή της Λάρισας είναι πάρα πολλές, καθώς άτομα που ασχολούνται με αγροκτηνοτροφικές εργασίες ή νομίζουν πως μπορούν να επιβιώσουν στο ριάλιτι έχουν σχεδόν …ρίξει το site του ριάλιτι με τις αιτήσεις. Κάποιοι μάλιστα ψάχνουν έως και αθέμιτα μέσα για να μπούνε (πρόσωπα – “βύσματα” από το κανάλι κλπ)

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε.

 

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”:

 

Μοιράσου το άρθρο