“Καλήν εσπέραν άρχοντες…” – Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του ΔΩΛ και του Μουσικού Συνόλου “Ενωδεία”

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία δίνει η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία», την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 20:00, στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα καταξιωμένα στο κοινό της πόλης μας Μουσικά Σύνολα, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό οδοιπορικό, που περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα των εορτών του Δωδεκαημέρου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πόντος, Κέρκυρα, Καστοριά, Μακεδονία, Θράκη, Μ. Ασία, Ξάνθη, Σάμος, Κύπρος, κ.α.), συνδεδεμένα με το χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος» που θα διαβάσει ο Θωμάς Ψύρρας.

Τη χορωδιακή επεξεργασία και ενορχήστρωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος έκανε ο Δημήτρης Καρβούνης, ενώ θα ακουστούν και επεξεργασίες των Θόδωρου Παπακωνσταντίνου, Τάσου Παππά και Κώστα Ταμβακά.

Μελωδίες μέσα απ’ τη μουσική παράδοση του τόπου μας, που αναγγέλλουν τη γέννηση του Θεανθρώπου, κάλαντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια…

Μ’ αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον εορταστικό πρόγραμμα της συναυλίας, η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», θα προσφέρουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους στο κοινό της πόλης μας.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Η προπώληση στο viva.gr θα ισχύει μέχρι τις 23/12/2021 στις 12:00 το μεσημέρι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η προσέλευση κοινού και το ταμείο θα ξεκινήσει στις 18:00.

Απαραίτητη προσκόμιση Self test 24 Ωρών για ανήλικους 4-17 ετών.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του Ωδείου.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Εισιτήρια από το viva.gr

 

Μοιράσου το άρθρο