Καλή Χρονιά από τα Λαρισινά και το 2022 να έρθουμε οριστικά πιο κοντά με τα θέλω μας!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς απόγευμα και για δεύτερη σερί χρονιά δεν είναι ακριβώς όπως θα την θέλαμε, είμαι σίγουρος πως πολλοί λίγοι περιμένετε κόσμο στο σπίτι ή ετοιμάζεστε να πάτε κάπου για ρεβεγιόν, άλλωστε και όσοι το αποφασίσετε θα είναι για πολύ λίγο καθώς στις δύο τα ξημερώματα “κατεβάζουν ρολά” όλα τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η ευχή μου λοιπόν για άλλη μια φορά είναι προφανής: Aς είναι η τελευταία χρονιά που το βιώνουμε όλο αυτό και όπως το 2021 ήταν ελαφρώς καλύτερο απ’ το 2020 έτσι και το 2022 να σημάνει το τέλος όλου αυτού του εφιάλτη.

Εύχομαι επίσης στο μέτρημα της επόμενης χρονιάς να είμαστε όλοι εκεί και ακόμα περισσότεροι με ακόμα περισσότερα θετικά συναισθήματα να μας κατακλύζουν.

Όσον αφορά εμάς εδώ στα Λαρισινά θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και σας υποσχόμαστε πως τη νέα χρονιά θα κάνουμε το παν για να αναβαθμίσουμε το δημοσιογραφικό προϊόν μας.

Όσο για μας ως site, ξέρουμε πως κάποια από αυτά που υποσχεθήκαμε πέρυσι ακόμα δεν έγιναν, όμως ποτέ δεν είναι αργά, άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Καλή χρονιά λοιπόν και το 2022 να έρθουμε οριστικά και αμετάκλητα, όλοι μας, πιο κοντά!

 

Με σεβασμό
Απόστολος Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο